Let’s move
together!

In 2011 werd Dancarta geboren, een toen nog onbekend avontuur dat al snel uitgroeide tot een gevestigde waarde binnen de Noorderkempen. Onze kracht bestaat uit een warm en gedreven team van kwalitatieve lesgevers die elk op een unieke manier hun stempel drukken.

 

Verbonden door de liefde voor muziek dompelen we jou graag onder in een wereld van dans en beleving. Smaakt dit naar meer? Ontdek dan snel wie we zijn en hopelijk kunnen we je aansteken met onze positieve dansvibes.

ontdek het team

Voel je thuis

  • Familiegevoel en samenhorigheid staan centraal
  • Focus op teamspirit en verbinding
  • Wij creëren een geborgen en veilige omgeving met respect voor iedereen

Gaan met die banaan

  • Een bundel van kracht, beweging, energie & dynamiek
  • Een beleving met fun & positieve vibes als basisingrediënten
  • Doordrongen van passie en gezonde gedrevenheid

Ontdek jezelf

  • Durf je eigenheid te ontdekken en jouw talent te ontwikkelen
  • Gebruik de ruimte, letterlijk en figuurlijk, om jezelf te kleuren op jouw unieke manier

Teamwork makes
the dream work

Sarah

Maya

Emely

Jasmine

Anthe

Kato

Carolien

Dynthe

Line

Dagmar

Luna

Emilia

Maayke

Jasmijn

Kaat

Jenna

Aline

Lyvine

Manou

Maud

Sterre

Noortje

Sarah

Dans is de rode draad door mijn leven sinds mijn 6de levensjaar. Intensief als danser gegroeid om uiteindelijk als  lesgever ‘Jazz dans’ bijna 25 jaar mijn passie over mogen brengen op vele dansers van alle leeftijden. Het was de onverwachte vraag in 2003 tijdens een gezellig ontbijt die mijn leven zou veranderen, namelijk of ik een dansschool in Loenhout wou opstarten. Na enkele tussenstops vond ik via deze weg uiteindelijk mijn 2de familie en mijn 2de thuis: DANCARTA!

In 2021 besloot ik om het lesgeven zelf vaarwel te zeggen en samen met Maya puur te focussen op de organisatie van Dancarta. Als geoliede tandem fietsen wij gedreven door ons Dancarta verhaal en hopen we samen met het ganse Dancarta team nog vele uitdagingen te kunnen aangaan en onze leden datgene te bieden waar ze naar op zoek zijn.

Verder investeer ik mijn energie ook graag samen met mijn man, Luk, in ons warme gezin. Onze dochters, Manou en Amilia, zijn onze wonders waarvoor wij hemel en aarde verzetten. Ook in mijn werk kan ik me uitleven. Als HR Business Parter Europe & Africa  bij Rabobank ben ik dagelijks gemotiveerd om internationaal medewerkers positief te beïnvloeden, te laten groeien en de kracht van teamwork in de verf te zetten. Wat mij persoonlijk typeert is de dosis “positive vibes”die ik koester en met plezier deel met anderen. Ik leef naar het gezegde: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Rol:Verantwoordelijke Dancarta, Flexibele lesgever

Groepen:Geen vaste dansgroepen

Maya

Samen met mijn man, Mitch, en onze dochtertje,s Lot & Nel, woon ik in Sterbos. Steeds vrolijk omringd door de klanken van muziek en de pleziergeluiden van onze dansers, zalige vibes om in te wonen!

Het in beweging brengen en motiveren van mensen geeft mij tonnen energie, waardoor ik zowel in mijn job als career coach en marketeer alsook in het dansen en lesgeven spontaan mijn passie vond. Als 11-jarig meisje ontdekte ik mijn hart voor dans bij Budokai Dance om reeds 4 jaar later met beide handen de kans te grijpen als lesgever en uiteindelijk in 2011 samen met Sarah, Evi en Marijke Dancarta op te richten.

Jaren heb ik dansers van verschillende leeftijdscategorieën mogen vermaken met talrijke choreografieën. Mijn danslessen typeren zich door een gestructureerde aanpak, aangevuld met veel variatie en energieke nummers aan een hoog tempo.  Naast het lesgeven kan ik ook al jaren mijn energie kwijt aan het organiseren van onze events, ondersteunen van ons team, praktische zaken,…

Ondertussen  gaat mijn focus samen met Sarah puur naar de organisatie van Dancarta en het ondersteunen van ons lesgeversteam met als motto “the sky is the limit”. Mij ga je dus vooral digitaal tegenkomen, ontmoeten tijdens Dancarta events, en met veel plezier hopelijk ook nog eens tijdens een dansles als juf ter vervanging.

Deze rol binnen Dancarta kan ik opnemen omringd door mijn fantastische gezin, lieve familie en geweldige vrienden, die steeds 200% achter ons staan en helpen waar nodig.

Onder het motto “Alles waar je ogen van gaan schitteren, moet je doen” mag je mij voor alles midden in de nacht wakker maken: een zot avontuur, een gezellige apéro met vrienden/familie, een stevige workout, dansen, feestjes, weekendjes weg, een uitstap met mijn gezin en ga zo maar door ?

Rol:Verantwoordelijke Dancarta, Flexibele lesgever

Groepen:Geen vaste dansgroepen

Emely

In 2013 werd ik compleet verrast door de vraag of ik het lesgeversteam wou vervoegen. Een droom kwam uit en nu kijk ik alvast met heel veel trots terug op heel wat leuke choreo’s. Ik vind het geweldig dat ik in de dansschool mijn creativiteit kwijt kan en dat dit vaak ook goed gesmaakt wordt door de leden? Mijn choreo’s kan je vaak herkennen aan een thema of verhaaltje dat erin verwerkt zit. De inspiratie moet ik vaak niet ver gaan zoeken. Zo waren mijn studies Criminologie en mijn interesse in true crime de inspiratie voor de Prison Break-choreo. En de choreo ‘Love Story’ was een knipoog naar mijn vriend, Robbe, waarmee ik ondertussen al 10 jaar samen ben en waarmee ik een huisje gebouwd heb in Wuustwezel. Over de jaren heen heb ik mijn rol in de dansschool wat kunnen uitbreiden en heb ik al mogen kennismaken met heel wat verschillende dansgroepen. Onder het motto ‘Take more Chances, Dance more Dances’ kijk ik dan ook heel hard uit naar wat mijn Dancarta-avontuur nog in petto heeft voor mij!

Rol:Lesgever & projectleider

Groepen:2de leerjaar Dans, 5de-6de leerjaar Jazz, 18+ Jazz Beginners & G-dans

Jasmine

Hoi allemaal, ik ben Jasmine, een (dans)juf met een groot hart voor lesgeven en kinderen. In 2016 kwam voor mij een droom uit en ben ik met heel veel plezier beginnen lesgeven bij Dancarta. Ik kon het bijna niet geloven dat ik mijn grote passie voor dans mocht doorgeven en dat ik deel mocht uitmaken van een fantastisch team.

Naast Dancarta krijg ik maar niet genoeg van het lesgeven. In het dagelijks leven ben ik zorgjuf in een lagere school waar ik jonge kinderen met veel liefde individueel of in kleine groep zo goed mogelijk begeleid.

Ik houd ook enorm van reizen, lekker eten en goed gaan shoppen. Zelf ben ik ook nog een actieve en gepassioneerde danser en mijn doel is om die passie door te geven aan al mijn dansers. Ik denk dat mijn dansers mij zouden omschrijven als een gedreven, gepassioneerde, perfectionistische lesgever die het beste uit haar dansers wil halen en iedereen wil laten ontwikkelen en zien openbloeien. Ik hoop dat ik de geborgenheid en het plezier aan mijn dansers kan geven waar Dancarta voor staat.

Never miss a chance to dance.

Rol:Lesgever, projectleider & opleidingscoördinator

Groepen:2de kleuterklas Dans, +18 Modern Beginners & DC Sentimento (demoteam modern)

Anthe

Hi, ik ben Anthe en ben 24 jaar! Ik heb een grote passie voor alles wat met sport te maken heeft en ben daarom ook afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Momenteel geef ik les in de lagere school in Rijkevorsel. Dit combineer ik met mijn eigen bedrijf “Tone it up” waar ik groepslessen en personal training geef. Ik heb als kind altijd gedanst, maar omwille van andere hobby’s had ik hier geen tijd meer voor. Door enkele vriendinnen van de middelbare school kwam ik terecht bij Dancarta, waar ik de liefde voor dans weer helemaal terug vond. Als lesgever vind ik het belangrijk om een gestructureerde les aan te bieden. Daarnaast moet fun steeds centraal staan, want niets is mooier dan een glimlach op de gezichten van mijn dansers.

Rol:Lesgever

Groepen:18+ Hiphop beginners

Kato

Hi! Ik ben Kato en de dansmicrobe heb ik al van kleins af aan te pakken. Enkele vriendinnen van mij dansten bij Dancarta en het was meteen een match! Ondertussen geef ik al sinds 2017 dansles bij Dancarta. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen. Mijn motto: dance more, worry less. Tijdens de dansles wil ik iedereen een uurtje laten genieten. Momenteel studeer ik Organisatie & Management en zit ik in de week op kot in Antwerpen. De ideale balans, want ik hou van samen zijn met familie & vrienden. Naast dansen, is koken een passie van mij. Ook van eten geniet ik enorm hard… voor een lekkere maaltijd mag je me zeker wakker maken in het midden van de nacht. Last but not least: ik heb een mega schattig hondje en wandelen is dan ook één van onze hobby’s!

Rol:Lesgever

Groepen:2de kleuterklas Dans

Carolien

Hoi, ik ben Carolien een enthousiaste lesgever bij Dancarta. Ondertussen geef ik sinds 2018 dansles bij Dancarta. Ik ben afgestudeerd als Bachelor Verpleegkunde en werk als spoedverpleegkundige binnen het UZA. Dit was altijd mijn droom,  een uitdagende job met veel menselijk contact. Naast mijn job ben ik heel graag bezig met kleding en modetrends. Mijn grote droom is dan ook om ooit een webshop of kledingwinkel op te richten. Momenteel dans ik meer dan 10 jaar bij Dancarta, eerder danste ik al bij Budokai Dance bij Maya, Evi, Marijke en Sarah. Ik vond dit steeds zo ontzettend leuk, dat ik er bij de start van Dancarta meteen bij wilde zijn! Als dansjuf ben ik vooral enorm enthousiast, je zal me altijd met een brede glimlach in de les zien staan! “Stay close to people who feel like sunshine” is mijn favoriete quote, omdat dit ook enorm toepasselijk is op ons Dancarta-Team!

Rol:Lesgever & projectleider

Groepen:18+ Modern Gevorderden, 18+ Jazz Gevorderden & G-dans

Dynthe

Hoi hoi!

Ik ben Dynthe. Als kleine pagadder begon ik ooit te dansen in de 3e kleuterklas en ben sinds dan nooit meer mijn danskriebels kwijt geraakt. In de winkel, op een feestje, overal waar er muziek is, kan ik mezelf niet bedwingen om te bewegen. Ik ben dan ook heel blij dat ik al enkele jaartjes mijn passie kan delen met anderen, door dansles te geven. Ik hou ervan mijn dansers iets bij te leren en ze eens goed te laten zweten! Ik ben dan ook heel blij dat ik reeds sinds 2018 dansjuf ben bij Dancarta. Daarvoor danste ik hier zelf al enkele jaren.  Waar je mij midden in de nacht voor mag wakker maken? Een goei feestje met meezingers en vette dansmoves!

Hopelijk tot snel in een dansles of op een leuk dansevenement van Dancarta!

Rol:Lesgever

Groepen:3de-4de middelbaar Hip-hop & 18+ Hiphop Gevorderden

Line

Hoi hoi, ik ben Line! Ik geef ondertussen al sinds 2019 dansles bij Dancarta. In 2018 deed ik stage bij Sarah in het 1ste en 4de leerjaar voor mijn dansanimatordiploma. Na dat jaar had ik de Dancarta-microbe helemaal te pakken en toen Sarah en Maya me vroegen of ik Annelore wilde vervangen tijdens haar Erasmus, was de beslissing snel gemaakt. Naast mijn passie voor dans ben ik súper gefascineerd door het menselijk denken en doen. Ik studeer dan ook Psychologie in Gent, waar ik ook op kot zit. Als persoon, maar ook als lesgever, wil ik anderen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen, je kan altijd meer dan je denkt! Dat probeer ik ook met veel enthousiasme en energie in mijn lessen te verwerken. Mijn favoriete quote sluit daar ook goed bij aan: “Make today so awesome yesterday gets jealous!” Elke dag is een nieuwe kans om de beste versie van jezelf boven te halen. Wat moet je nog weten over mij? Oh ja waar mag je mij in het midden van de nacht voor wakker maken: ne goeie vettige bicky burger hihi. Zo, nu weet je al wat meer over mij. Hopelijk zie ik je snel in een van mijn lessen verschijnen!

Rol:Lesgever & projectleider

Groepen:DYS, DC Energetico, DC Impulso

Dagmar

Hoi, ik ben Dagmar en geef sinds 2020 les bij Dancarta! Zelf dans ik al meer dan 10 jaar bij onze dansschool en ben er dan ook via vriendinnen terechtgekomen. Naast het dansen hou ik mezelf graag creatief bezig of ben ik actief als monitor op danskampen. Ik ben afgestudeerd als Orthopedagoge en werk als leerkracht op Berkenbeek in combinatie met mijn job als zelfstandig Auti-coach. Een bezig bijtje dus! Mijn favoriete quote is ‘Just do you’ omdat ik hier zelf ook naar streef en dit wil meegeven aan anderen. Doe gewoon je eigen ding, leef, geniet, probeer en alles zal zichzelf wel uitwijzen. Wanneer je mij midden in de nacht wakker mag maken? Als je me echt nodig hebt, dan altijd.

Rol:Lesgever, Projectleider & Aanspreekpunt Integriteit (API)

Groepen:3de-4de middelbaar Modern, 5de-6de middelbaar Jazz & 1ste kleuterklas Dans

Luna

Hi, ik ben Luna., 19 jaar en een studente Diergeneeskunde in Gent.  Ik geef sinds 2020 dansles bij Dancarta. Het leukste vind ik mijn passie voor dans door te geven aan jullie.

Buiten de danszalen ben ik ook te vinden op onze korfbalclub. Ik geef daar training en speel zelf in de kern.

Hopelijk tot eens in de danslessen. 🙂

 

Rol:Lesgever

Groepen:1ste-2de middelbaar Jazz & 5de-6de leerjaar Modern

Emilia

Hallo, ik ben Emilia en dans al sinds 2010 bij Dancarta. Ik ben gestart toen Dancarta net begon en sinds mijn eerste dansles had ik de Dancarta microbe volledig te pakken. Ondertussen ben ik al enkele jaren lesgever en ik heb er nog steeds zot veel zin in!! Als lesgever hoop ik mijn passie voor dans te kunnen overbrengen aan anderen. Naast de dansvloer vind je mij terug op café met vriendinnen, op mijn skilatten of op de Meir. In de week vind je mij terug in Antwerpen waar ik Toegepaste Psychologie studeer. Met een link naar mijn altijd aanwezige enthousiasme vind ik de quote “being happy never goes out of style” op mijn lijf geschreven. In de nacht mag je mij wakker maken om te vertrekken op vakantie.

Rol:Lesgever

Groepen:3de kleuterklas Dans & 3de-4de middelbaar Jazz

Maayke

Hoi hoi, Ik ben Maayke.
Ik dans al  meer dan 10 jaar bij Dancarta. Naast dansen, speel ik ook nog volleybal
in Loenhout en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik zit in mijn laatste jaar
van het middelbaar en volg Wetenschappen-Wiskunde. Een quote die me
inspireert is: “I want to make memories all over the world.” Ik hou van reizen
en het ontdekken van nieuwe plekjes.

Rol:Lesgever

Groepen:1ste kleuterklas Dans & 3de kleuterklas Dans

Jasmijn

Hoi,ik ben Jasmijn, studente Toegepaste Psychologie in Antwerpen. Als klein kindje kwam ik terecht bij Dancarta samen met enkele vriendinnen. Na één les had ik de smaak helemaal te pakken. Ondertussen ben ik sinds 2021 actief als dansjuf bij Dancarta, hoe leuk is dat!?! Met mijn enthousiasme en positiviteit wil ik mijn passie voor dansen graag overbrengen naar anderen. Als ik ergens voor ga, doe ik dat met de volle 100 procent. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met familie en vrienden. Ook shoppen doe ik maar al te graag. De quote ‘bad vibes don’t go with my outfit’ is dan ook op mijn lijf geschreven. In de nacht mag je mij gerust wakker maken voor een weekendje weg.

Rol:Lesgever

Groepen:1ste leerjaar Dans & 3de-4de leerjaar Jazz

Kaat

Hoi! Ik ben Kaat. Je kan me herkennen aan mijn enthousiaste, sociale en zorgzame karakter. Door deze eigenschappen koos ik de job als gezinsbegeleider bij 1Gezin1Plan. Ik dans al van toen ik klein was bij Dancarta. De liefdevolle sfeer in onze dansschool maakte dat ik hier sindsdien niet meer ben weg gegaan. Hiphop is het liefste wat ik doe en ik ben dan ook heel enthousiast om mijn passie aan anderen door te geven. Naast dansen ben ik graag creatief bezig met het breien van kledij. Als ik niet zit te breien vind je me ergens op café met vrienden of op de dansvloer tot in de vroege uurtjes. Ik vind het vooral belangrijk om plezier te maken! Mijn favoriete quote is daarom ook ‘lach, leef, geniet’.

Rol:Flexibele lesgever

Groepen:Geen vast dansgroepen

Jenna

Ik ben Jenna, studente Geneeskunde in Gent met een zwak voor mooie boeken, lekker eten en verrassende reisjes, en helemaal in de wolken dat ik vanaf dit 2022 deel uitmaak van dit team!

Voor het begin van mijn Dancarta-verhaal moeten we teruggaan naar 2016. Tijdens het zien van de dansshow werd ik tot over mijn oren verliefd op de geweldige sfeer en de bakken vol talent binnen deze dansfamilie. Ik wist toen direct dat ik mijn levenslange passie voor dans hier verder wilde laten groeien.
Nu, zoveel jaar later, ben ik mega-enthousiast dat ik als lesgever aan de dansers zal kunnen doorgeven wat ik zelf al jarenlang krijg van Dancarta: een moment (of meerdere) in de week om al je zorgen te vergeten en gewoon helemaal op te gaan in de choreografie. Die momenten zijn echt goud waard en geven je zelfvertrouwen op termijn een flinke boost!

“Dance to express, not to impress”

Rol:Lesgever & Aanspreekpunt Integriteit (API)

Groepen:5de-6de middelbaar Modern & 1ste-2de middelbaar Modern

Aline

Hey hoi, Ik ben Aline en ik ben heel blij dat ik me sinds 2023 aan jullie mag voorstellen als dansjuf bij Dancarta. In het 4de leerjaar namen mijn vriendinnen mij mee naar de proeflessen in september en dat was ook het moment dat ik de dansmicrobe helemaal te pakken kreeg. Hierdoor heb ik mijn passie voor hiphop gevonden. Dankzij de fantastische dansjuffen die ik gedurende al die jaren heb gehad, ben ik helemaal uit mijn cocon durven komen. Zelf streef ik er ook naar om die ‘fantastische dansjuf’ voor andere dansers te kunnen zijn. Er is niets beters dan te kunnen dansen alsof je leven er vanaf hangt, zeg ik vaak. Naast dansen speel ik graag met mijn hondje, Nova, en ben ik graag bij vrienden of familie. Verder ben ik een ordelijk en zorgzaam iemand, die ook soms iets te perfectionistisch durft zijn. Hopelijk kom ik je gedurende het dansjaar eens tegen!

  • Do you, be you, for you-

Rol:Lesgever

Groepen:5de-6de leerjaar Hiphop & 5de-6de middelbaar Hiphop

Lyvine

Hey, ik ben Lyvine en dans al sinds 2016 bij Dancarta. Het was altijd al een grote droom om les te geven, en sinds 2023 is die droom ook uitgekomen! Ik studeer Humane Wetenschappen op het Aso Spijker. Buiten dansen, vind ik het heel leuk om te shoppen, snowboarden, op kamp te gaan en af te spreken met vriendinnen. Ik kijk er al enorm naar uit om aan jullie les te geven!

Rol:Lesgever

Groepen:1ste leerjaar Dans

Manou

Hallo, ik ben Manou. Ik ben opgegroeid in de dansschool en dans al sinds dat ik het mij kan herinneren. Muziek beluisteren en dansen zijn echt mijn passies. Mijn vrienden vinden mij heel energiek, sportief en iemand die bijna altijd goedgezind is. Naast dansen houd ik van tijd doorbrengen met mijn vriendinnen, shoppen, feestjes en lekker eten! Ik kijk er al naar uit jullie mogelijk te leren kennen in mijn danslessen Hiphop of in de danslessen die ik zelf mee dans.

Dansende kusjes

Manou

Rol:Lesgever

Groepen:3de leerjaar Hiphop, 4de leerjaar Hiphop & Boys Only (3de lj tem 1ste MB)

Maud

Hey, ik ben Maud. Ik ben in 2023, na een jaar opleiding, gestart als lesgever binnen het team van Dancarta. Ik dans zelf als sinds het eerste leerjaar. Je zal mij binnen Dancarta dus tegenkomen als lesgeefster of als ik zelf aan het dansen ben. Dansen is echt ALLES voor mij. Het is dan ook het liefste wat ik doe. Buiten dansen moet ik natuurlijk ook naar school. Ik studeer humane wetenschappen in het 5de middelbaar. Ook ga ik heel graag op Kazou kamp en creatief bezig zijn is ook helemaal mijn ding.

Rol:Lesgever

Groepen:1ste-2de Middelbaar Hiphop & Dans Recreatief 18+

Sterre

Hi, ik ben Sterre, 18 jaar en dans is één van mijn grootste passies! Al vanaf mijn 2,5 jaar trok ik mijn dansschoentjes aan en heb ik in vele dansscholen gedanst. Ik ben bij Dancarta gestart in het 5de leerjaar en hier blijf ik ook graag 🙂 Dit jaar ga ik ook een nieuw avontuur aan als dansjuf in opleiding. Ik heb dan ook 10 jaar keurturnen gedaan. Mijn gestrekte benen en tenen heb ik hieraan te danken.

Dit jaar ben ik ook gestart in mijn eerste jaar Sociale Readaptatiewetenschappen, waarbij ik opgeleid wordt tot een echte jeugdprofessional. Door de week kan je me dus vinden in Leuven op de campus, in de winkelstraat, soms op café en op mijn kot natuurlijk!

Ik zou mezelf omschrijven als een behulpzame, enthousiaste, vrolijke meid, die klaar is om mijn dansplezier met jullie te delen!

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:Geen vaste dansgroepen

Noortje

Hey Hoi!

Mijn naam is Noortje. Ik studeer pedagogische wetenschappen in Leuven en ik zit ondertussen in mijn voorlaatste jaar. Doorheen de week kan je me dus terugvinden op kot, of af en toe op een terrasje hihi. Volgend jaar begin ik aan mijn stage in het psychiatrisch ziekenhuis te Zoersel, waar ik ook danstherapie ga geven. Tijdens de vakanties smeer ik broodjes als studentenjob.

In de weekends vind je me vooral op de dansvloer, want ik dans ondertussen al vanaf dat ik kan lopen. Na enkele dansscholen te hebben overlopen, kwam ik jaren geleden bij Dancarta terecht. En daar voelde ik mij thuis. Omdat deze dansschool zo mijn hart heeft veroverd, sta ik hier nog steeds, met veel plezier. Op 13 september 2023 kwam mijn kleine-meisjes-droom uit: ik als dansjuf? JA!!! Ik besloot om er meteen in te vliegen en een initiatorcursus te volgen. Daarnaast ben ik ook een Bever voor de leden -12. Heb je een vraag of zit je met iets, dan mag je gerust eens naar me toekomen!

Mijn vrienden omschrijven mij als een open, opgewekt, gedreven (soms iets te, oepsie) persoon en een bezig bijtje. Ik ben bovendien een “planner guru” en een echte dierenvriend! Zelf heb ik twee hondjes: Pepsi en Pietje. Oh en je mag me wakker maken voor: liefst voor niets eigenlijk, ik geef mijn slaap niet graag af 😉 Hopelijk tot snel!

Everything is hard before it is easy.

 

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:Geen vaste dansgroepen

Straal jij binnenkort in dezelfde outfit als jouw lesgevers?

ontdek ze in de shop