Let’s move
together!

In 2011 werd Dancarta geboren, een toen nog onbekend avontuur dat al snel uitgroeide tot een gevestigde waarde binnen de Noorderkempen. Onze kracht bestaat uit een warm en gedreven team van kwalitatieve lesgevers die elk op een unieke manier hun stempel drukken.

 

Verbonden door de liefde voor muziek dompelen we jou graag onder in een wereld van dans en beleving. Smaakt dit naar meer? Ontdek dan snel wie we zijn en hopelijk kunnen we je aansteken met onze positieve dansvibes.

ontdek het team

Voel je thuis

  • Familiegevoel en samenhorigheid staan centraal
  • Focus op teamspirit en verbinding
  • Wij creëren een geborgen en veilige omgeving met respect voor iedereen

Gaan met die banaan

  • Een bundel van kracht, beweging, energie & dynamiek
  • Een beleving met fun & positieve vibes als basisingrediënten
  • Doordrongen van passie en gezonde gedrevenheid

Ontdek jezelf

  • Durf je eigenheid te ontdekken en jouw talent te ontwikkelen
  • Gebruik de ruimte, letterlijk en figuurlijk, om jezelf te kleuren op jouw unieke manier

Teamwork makes
the dream work

Sarah

Maya

Marijke

Evi

Emely

Nikki

Jasmine

Maxime

Anthe

Kato

Carolien

Dynthe

Line

Dagmar

Charlotte

Luna

Emilia

Maayke

Jasmijn

Kaat

Jenna

Sarah

Dans is de rode draad door mijn leven sinds mijn 6de levensjaar. Intensief als danser gegroeid om uiteindelijk als  lesgever ‘Jazz dans’ bijna 25 jaar mijn passie over te brengen op vele dansers van alle leeftijden. Het was de onverwachte vraag 18 jaar geleden tijdens een gezellig ontbijt die mijn leven zou veranderen, namelijk of ik een dansschool in Loenhout wou opstarten. Na enkele tussenstops vond ik via deze weg uiteindelijk mijn 2de familie en mijn 2de thuis: DANCARTA!

Dit jaar besloot ik om het lesgeven zelf vaarwel te zeggen en samen met Maya puur te focussen op de organisatie van Dancarta. Als geoliede tandem fietsen wij gedreven door ons Dancarta verhaal en hopen we samen met het ganse Dancarta team nog vele uitdagingen te kunnen aangaan en onze leden datgene te bieden waar ze naar op zoek zijn.

Verder investeer ik mijn energie ook graag samen met mijn man, Luk, in ons warme gezin. Onze dochters, Manou en Amilia, zijn onze wonders waarvoor wij hemel en aarde verzetten. Ook in mijn werk kan ik me uitleven. Als HR Manager ben ik dagelijks gemotiveerd om medewerkers positief te beïnvloeden, te laten groeien en de kracht van teamwork in de verf te zetten. Wat mij persoonlijk typeert is de dosis “positive vibes”die ik koester en met plezier deel met anderen. Ik leef naar het gezegde: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Rol:Verantwoordelijke Dancarta, Flexibele lesgever

Groepen:Geen vaste groepen

Maya

Samen met mijn vriend, Mitch, en ons dochtertje, Lot, woon ik net boven de danszaal in Loenhout. Steeds vrolijk omringd door de klanken van muziek en de pleziergeluiden van onze dansers, zalige vibes om in te wonen!

Het in beweging brengen en motiveren van mensen geeft mij tonnen energie, waardoor ik zowel in mijn job als outplacement-en loopbaancoach alsook in het dansen en lesgeven spontaan mijn passie vond. Als 11-jarig meisje ontdekte ik mijn hart voor dans bij Budokai Dance om reeds 4 jaar later met beide handen de kans te grijpen als lesgever en uiteindelijk in 2011 samen met Sarah, Evi en Marijke Dancarta op te richten.

Jaren heb ik dansers van verschillende leeftijdscategorieën mogen vermaken met talrijke choreografieën. Mijn danslessen typeren zich door een gestructureerde aanpak, aangevuld met veel variatie en energieke nummers aan een hoog tempo.  Naast het lesgeven kan ik ook al jaren mijn energie kwijt aan het organiseren van onze events, ondersteunen van ons team, praktische zaken,…

Vanaf dit seizoen gaat mijn focus samen met Sarah puur naar de organisatie van Dancarta en het ondersteunen van ons lesgeversteam met als motto “the sky is the limit”. Mij ga je dus vooral digitaal tegenkomen, ontmoeten tijdens Dancarta events, en met veel plezier hopelijk ook nog eens tijdens een dansles als juf ter vervanging.

Deze rol binnen Dancarta kan ik opnemen omringd door mijn fantastische gezin, lieve familie en geweldige vrienden, die steeds 200% achter ons staan en helpen waar nodig.

Onder het motto “Alles waar je ogen van gaan schitteren, moet je doen” mag je mij voor alles midden in de nacht wakker maken: een zot avontuur, een gezellige apéro met vrienden/familie, een stevige workout, dansen, feestjes, weekendjes weg, een uitstap met mijn gezin en ga zo maar door 😊

Rol:Verantwoordelijke Dancarta, Flexibele lesgever

Groepen:Geen vaste groepen

Marijke

Ik geef ondertussen 12 jaar dansles en neem de groepen Modern Gevorderden en 5de leerjaar modern voor mijn rekening. Plezier maken staat voorop in elke dansles. Fouten maken is altijd oké. Daar leren we uit. En we moeten onszelf niet altijd te serieus nemen. Samen met Maya, Evi en Sarah ben ik met Dancarta gestart. Naast dansles geven, heb ik mijn eigen zaak, “studio sociaal”. Maar ik spendeer mijn tijd het liefst met mijn vriend, familie en vrienden. Als het kan tijdens een etentje. Verder is de herfst mijn favoriete seizoen, kijk ik het liefst naar animatiefilms en zeg ik geen nee tegen een fantasy boek met een warme chocomelk.

Rol:Lesgever

Groepen:5de leerjaar Modern, 18+ Modern Gevorderden

Evi

Hi, ik ben Evi, 33 jaar, een spontaan vrouwtje dat altijd te vinden is voor gezelligheid, babbels, dansjes en goei mopkes. Ik geef intussen 11 jaar dansles en ben mede-oprichtster van onze dansschool Dancarta.
Mijn focus binnen de dansschool ligt de komende jaren puur op het lesgeven. In mijn danslessen ben je echt altijd hartelijk welkom. Dit gevoel wil ik steeds overbrengen, want voor jezelf kiezen is belangrijk. Een uur in een vriendschappelijk sfeer, waar iedereen volledig zichzelf kan zijn.

Naast het lesgeven ben ik zelfstandig coach en heb ik sinds 2018 mijn eigen bedrijf, LeefVi.
Vanuit een hart en passie voor mensen, ieders leefbeweging, keuzes en hoe ieder ‘individu’ in het leven staat, is dit ontstaan. Van nature ben ik een echte sfeervoeler en hierdoor kan mijn vraag ‘Hoe is’t?’ wel eens in herhaling vallen.

‘Ik haal alles uit het leven – Do what you Love & Love what you do’ zijn 2 quotes die mij echt typeren.

Ik ben trotse mama van Maxim, een energieke babbelaar, met een warme inborst, gevoelig zieltje en veel gevoel voor humor. ‘Iets met appel en boom’. Mijn grote liefde heb ik aan de andere kant ‘gevonden’, een echte Utrechtenaar! Hierdoor pendel ik tussen België en Nederland en geloof mij, dat is zo leuk!

Gaan we op vakantie? Mag ik mijn dansbenen weer losgooien? Of mag ik weer eens in gezelligheid vertoeven met hartsvrienden? JOT! Daar mag jij mij ’s nacht wel voor wakker maken.

Rol:Lesgever

Groepen:18+ Jazz beginners & 18+ Jazz middengroep

Emely

In 2013 werd ik compleet verrast door de vraag of ik het lesgeversteam wou vervoegen. Een droom kwam uit en nu, 8 jaar later, kijk ik alvast met heel veel trots terug op heel wat leuke choreo’s. Ik vind het geweldig dat ik in de dansschool mijn creativiteit kwijt kan en dat dit vaak ook goed gesmaakt wordt door de leden 😊 Mijn choreo’s kan je vaak herkennen aan een thema of verhaaltje dat erin verwerkt zit. De inspiratie moet ik vaak niet ver gaan zoeken. Zo waren mijn studies Criminologie en mijn interesse in true crime de inspiratie voor de Prison Break-choreo. En de choreo ‘Love Story’ was een knipoog naar mijn vriend, Robbe, waarmee ik ondertussen al meer dan 7 jaar samen ben en waarmee ik een huisje aan het bouwen ben in Wuustwezel. Over de jaren heen heb ik mijn rol in de dansschool wat kunnen uitbreiden en heb ik al mogen kennismaken met heel wat verschillende dansgroepen. Onder het motto ‘Take more Chances, Dance more Dances’ kijk ik dan ook heel hard uit naar wat mijn Dancarta-avontuur nog in petto heeft voor mij!

Rol:lesgever, projectleider dansweekends, projectleider Sinterklaasfeest, Projectteam sociale media, Projectteam dansoptredens, Projectteam Ledenbeheer

Groepen:2de leerjaar, 5de leerjaar jazz, 6de leerjaar jazz, G-dans & 45+ dans

Nikki

Ik ben in 2014 bij Dancarta gestart door mijn schoonzus, juf Sarah, om een hiphop groep op te starten. Dit deed ik toen in combinatie met mijn opleiding voor leerkracht LO. Ondertussen na 7 jaar sta ik nog steeds vol enthousiasme mijn lessen te geven en dat er nu al een heel aantal zijn die bij mij gestart zijn en nu zelf lesgeven geeft me een enorm fier gevoel. Tegenwoordig geef ik minder les dan in de beginjaren doordat ik nu ook een dochtertje heb, een eigen zaak voor personal trainingen, opleidingen geef voor mensen die trainingen willen gaan geven en voltijdse klasjuf ben in het buitengewoon onderwijs. Vanuit al de dingen die ik doe, vind ik het enorm enorm enorm leuk en geeft het me veel voldoening om kinderen en volwassenen iets bij te brengen. Welkom bij de Dancarta-family!

Rol:Lesgever

Groepen:Demo Hip-Hop (16+) & 20+ beginners Hip-Hop

Jasmine

Hallo allemaal, ik ben Jasmine, een (dans)juf met een groot hart voor lesgeven en kinderen. Vijf jaar geleden kwam voor mij een droom uit en ben ik met heel veel plezier beginnen lesgeven bij Dancarta. Ik kon het bijna niet geloven dat ik mijn grote passie voor dans mocht doorgeven en deel mocht uitmaken van een fantastisch team. Naast Dancarta krijg ik maar niet genoeg van lesgeven. In het dagelijks leven ben ik juf in de Sint-Michielschool in Brecht. Daarnaast houd ik enorm van reizen, lekker eten en ben ik een beetje shopverslaafd. Zelf ben ik ook nog een actieve en gepassioneerde danser en mijn doel is om die passie door te geven aan al mijn dansers. Ik denk dat mijn dansers mij zouden omschrijven als een gedreven, gepassioneerde, perfectionistische lesgever die het beste uit haar dansers wil halen en iedereen wil laten ontwikkelen en zien openbloeien. Ik hoop dat ik de geborgenheid en het plezier aan mijn dansers kan geven waar Dancarta voor staat.

Never miss a chance to dance.

Rol:Lesgever, Opleidingscoördinator, Projectteam verjaardagen

Groepen:2de kleuterklas, 5de-6de middelbaar Modern, +18 Modern beginners, Demoteam Modern (16+)

Maxime

Ik ben Maxime Mertens, 28 jaar, gepassioneerd dansdocent en trotse mama van Mathieu. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als dansdocent te Tilburg en ben ik ontzettend blij om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Lesgeven doe ik al vanaf mijn 16 jaar maar sinds 2017 mocht ik me toevoegen aan de leuke lesgeversgroep van Dancarta. Mijn favoriete quote is eentje van Martha Graham: “Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.” En dat wil ik mijn leden ook meegeven. En ohja … je mag me altijd wakker maken om naar Disneyland te gaan!

Rol:Lesgever

Groepen:1ste middelbaar Modern, 16+ Hip-Hop gevorderden, 18+ Jazz gevorderden

Anthe

Hi, ik ben Anthe en geef ondertussen al 5 jaar les bij Dancarta. Ik heb een grote passie voor alles wat met sport te maken heeft en ben daarom ook afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Momenteel volg ik een master opleidings- en onderwijswetenschappen. Ik heb als kind altijd gedanst, maar door andere hobby’s had ik hier geen tijd meer voor. Door enkele vriendinnen van de middelbare school kwam ik terecht bij Dancarta, waar ik de liefde voor dans weer helemaal terug vond. Als lesgever vind ik het belangrijk om een gestructureerde les aan te bieden. Daarnaast moet fun steeds centraal staan, want niets is mooier dan een glimlach op de gezichten van mijn dansers. 

Rol:Lesgever, Projectteam social media, Webshopcoördinator

Groepen:3de kleuterklas & 5de – 6de middelbaar Jazz

Kato

Hi! Ik ben Kato en de dansmicrobe heb ik al van kleins af aan te pakken. Enkele vriendinnen van mij danste bij Dancarta en het was meteen een match! Ondertussen geef ik zelf 4 jaar dansles bij Dancarta. Ik kan enorm genieten van de kleine dingen. Mijn motto: dance more, worry less. Tijdens de dansles wil ik iedereen een uurtje laten genieten. Momenteel studeer ik Organisatie & Management en zit ik in de week op kot in Antwerpen. De ideale balans, want ik hou van samen zijn met familie & vrienden. Naast dansen, is koken een passie van mij. Ook van eten geniet ik enorm hard… voor een lekkere maaltijd mag je me zeker wakker maken in het midden van de nacht. Last but not least: ik heb een mega schattig hondje en wandelen is dan ook één van onze hobby’s!

Rol:Lesgever, Projectteam danskampen, Projectteam webshop

Groepen:2de kleuterklas, 4de leerjaar Jazz

Carolien

Hoi, ik ben Carolien een 21-jarige enthousiaste lesgever bij Dancarta. Ondertussen start ik mijn 4e jaar als lesgever. Momenteel zit ik in mijn 3e bachelor verpleegkunde, dit wordt de job van mijn leven! Ik wil later een uitdagende job met ook veel mensencontact. Ik kijk eerder in de richting van spoed/ intensieve zorgen algemeen of specifiek voor kinderen.  Naast mijn studies ben ik heel graag bezig met kleding en modetrends. Mijn grote droom is dan ook om ooit een webshop of kledingwinkel op te richten. Momenteel dans ik 10 jaar bij Dancarta, eerder danste ik al bij Budokai Dance bij Maya, Evi, Marijke en Sarah. Ik vond dit steeds zo ontzettend leuk, dat ik er bij de start van Dancarta meteen bij wilde zijn! Als dansjuf ben ik vooral enorm enthousiast, je zal me altijd met een brede glimlach in de les zien staan! “Stay close to people who feel like sunshine” is mijn favoriete quote, omdat dit ook enorm toepasselijk is op ons Dancarta-Team!

Rol:Lesgever, Projectleider danskampen, Projectleider dansweekend, Projectteam dansoptreden, Projectteam social media, Projectteam pasenkermis, Projectteam sinterklaas

Groepen:G-dans, 3de kleuterklas, 1ste leerjaar, 6de leerjaar Modern

Dynthe

Hoihoi!

Ik ben Dynthe. Als kleine pagadder begon ik ooit te dansen in de 3e kleuterklas en ben sinds dan nooit meer mijn danskriebels kwijt geraakt. In de winkel, op een feestje, overal waar er muziek is, kan ik mezelf niet bedwingen om te bewegen. Ik ben dan ook heel blij dat ik al enkele jaartjes mijn passie kan delen met anderen, door dansles te geven. Ik hou ervan mijn dansers iets bij te leren en ze eens goed te laten zweten! Dit jaar start ik dan ook aan mijn vierde jaar als dansjuf Hip-Hop bij Dancarta. Daarvoor danste ik hier zelf al enkele jaren. Als ik niet in de danszaal sta, vind je mij terug in de frituur om frietjes te bakken, in Leuven om te studeren of bij mijn vrienden en familie. Waar je mij midden in de nacht voor mag wakker maken? Een goei feestje met meezingers en vette dansmoves!

Hopelijk tot snel in een danslesje of op een ander evenement van Dancarta!

Rol:Lesgever, Projectteam kampen, Projectteam teambuildings

Groepen:3de leerjaar Hip-hop, 3de-4de middelbaar Hip-hop, Boys Only (NIEUW!)

Line

Hoi Hoi, ik ben Line! Ik geef ondertussen al 5 jaar dansles waarvan 3 jaar bij Dancarta. In 2018 deed ik stage bij Sarah in het 1ste en 4de leerjaar voor mijn dansanimatordiploma. Na dat jaar had ik de Dancarta-microbe helemaal te pakken en toen Sarah en Maya me vroegen of ik Annelore wilde vervangen tijdens haar Erasmus, was de beslissing snel gemaakt. Naast mijn passie voor dans ben ik suuuper gefascineerd door het menselijk denken en doen. Ik studeer dan ook Psychologie in Gent, waar ik ook op kot zit. Als persoon, maar ook als lesgever, wil ik anderen uitdagen om het beste uit zichzelf te halen, je kan altijd meer dan je denkt! Dat probeer ik ook met veel enthousiasme en energie in mijn lessen te verwerken. Mijn favoriete quote sluit daar ook goed bij aan: “Make today so awesome yesterday gets jealous!” Elke dag is een nieuwe kans om de beste versie van jezelf boven te halen. Wat moet je nog weten over mij? Oh ja waar mag je mij in het midden van de nacht voor wakker maken: ne goeie vettige bicky burger hihi. Zo, nu weet je al wat meer over mij. Hopelijk zie ik je snel in een van mijn lessen verschijnen!

Rol:Lesgever, Projectleider zomerkampen, Projectteam sociale media, Projectteam workshops

Groepen:6de leerjaar Hip-Hop, 2de middelbaar Modern, 3de -4de middelbaar Modern, Discover your style DYS (demo 1ste- 4de middelbaar) & Demoteam Jazz (16+)

Dagmar

Hoi, ik ben Dagmar en geef vanaf dit jaar voor de eerste keer les bij Dancarta! Zelf dans ik al 9 jaar bij deze dansschool en ben er dan ook via vriendinnen terechtgekomen. Naast het dansen hou ik mezelf graag creatief bezig of ben ik actief als monitor op het speelplein en/of danskampen. Daarnaast studeer ik Orthopedagogie en werk ik nog in een broodjeszaak als jobstudent. Een bezig bijtje dus! Mijn favoriete quote is ‘Just do you’ omdat ik hier zelf ook naar streef en dit wil meegeven aan anderen. Doe gewoon je eigen ding, leef, geniet, probeer en alles zal zichzelf wel uitwijzen. Wanneer je mij midden in de nacht wakker mag maken? Als je me echt nodig hebt, dan altijd.

Rol:Lesgever, Projectteam danskampen

Groepen:1ste-2de middelbaar jazz & 3de-4de middelbaar jazz

Charlotte

Hoi, ik ben Charlotte en ik geef al 1 jaar les bij Dancarta (vorig jaar in opleiding, vanaf nu als vaste lesgever). Naast dansen doe ik ook aan voetbal, tennis, Chiro en ga ik af en toe ook lopen. Daarnaast hou ik van shoppen! Ik studeer Economie-Wiskunde in het Aso Spijker. Je kan me heel snel herkennen omdat ik de jonkie ben van de groep. Voor wat je mij mag wakker maken? Een goed Julientje van de frituur, hihi.

Rol:Lesgever, Projectteam sociale media

Groepen:4de leerjaar Hip-Hop, 5de leerjaar Hip-Hop, 1ste-2de Middelbaar Hip-Hop, 45+ Dans

Luna

Hi, ik ben juf Luna. Ik ben net nieuw als lesgever bij Dancarta. Mijn grote zus (juf Anthe) danst en geeft al vele jaren les bij Dancarta. Zo heb ik de danskriebels ook te pakken gekregen. Het leukste vind ik om deze danskriebels met jullie te delen in mijn lessen. Naast het dansen speel ik korfbal en ben ik veel te vinden tussen de dieren. Mijn grote droom is om dierenarts te worden. Dit jaar geef ik les aan de toppers van het 3de leerjaar jazz. Ik heb er alvast super veel zin in!

Rol:Lesgever, Projectteam danskampen, Projectteam dansweekends

Groepen:3de leerjaar Jazz

Emilia

Hallo, ik ben Emilia en dans al van mijn 9 jaar bij Dancarta. Ik ben gestart toen Dancarta net begon en sinds mijn eerste les had ik de Dancarta microbe volledig te pakken. Ondertussen ga ik mijn tweede jaar in als lesgever in opleiding en heb er zot veel zin in!! Als toekomstig lesgever hoop ik mijn passie voor dans te kunnen overbrengen aan anderen. Naast de dansvloer vind je mij terug op café met vriendinnen, op mijn skilatten of op de Meir 😊In de week vind je mij terug in Antwerpen waar ik Toegepaste Psychologie studeer. Met een link naar mijn altijd aanwezige enthousiasme vind ik de quote “being happy never goes out of style” op mijn lijf geschreven. In de nacht mag je mij wakker maken om te vertrekken op vakantie.

Rol:Lesgever in opleiding, Projectteam danskampen

Groepen:Geen vaste groepen

Maayke

Hoi hoi, Ik ben Maayke, momenteel ben ik lesgever in opleiding.
Ik dans al bijna 10 jaar bij Dancarta. Naast dansen, speel ik ook nog volleybal
in Loenhout en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik zit in mijn laatste jaar
van het middelbaar en volg Wetenschappen-Wiskunde. Een quote die me
inspireert is: “I want to make memories all over the world.” Ik hou van reizen
en het ontdekken van nieuwe plekjes.

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:Geen vaste groepen

Jasmijn

Hoi ik ben Jasmijn, studente Toegepaste Psychologie in Antwerpen. Als klein kindje kwam ik terecht bij Dancarta samen met enkele vriendinnen. Na één les had ik de smaak helemaal te pakken. Ondertussen ga ik mijn eerste jaar in als dansjuf bij Dancarta, hoe leuk is dat? Met mijn enthousiasme en positiviteit wil ik mijn passie voor dansen graag overbrengen naar anderen. Als ik ergens voor ga, doe ik dat met de volle 100 procent. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met familie en vrienden. Ook shoppen doe ik maar al te graag. De quote ‘bad vibes don’t go with my outfit’ is dan ook op mijn lijf geschreven. In de nacht mag je mij gerust wakker maken voor een weekendje weg.

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:1ste leerjaar

Kaat

Hallo, ik ben Kaat Verelst. Ik danste vroeger als kindje al bij Budokai dance. Ik dans nu al 9 jaar bij dancarta en dit is mijn eerste jaar als lesgever in opleiding. Ik studeer sociale readaptatiewetenschappen. Naast dansen brei ik graag kledij en ga ik naar de fitness. Je mag me altijd wakker maken voor een goed feestje. Plezier maken en genieten van het leven vind ik heel belangrijk. Mijn favoriete quote is daarom dan ook ‘lach, leef, geniet’.

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:Geen vaste groepen

Jenna

Ik ben Jenna, studente Geneeskunde in Gent met een zwak voor mooie boeken, lekker eten en verrassende reisjes, en helemaal in de wolken dat ik vanaf dit jaar deel uitmaak van dit team!

Voor het begin van mijn Dancarta-verhaal moeten we teruggaan naar 2016. Tijdens het zien van de dansshow werd ik tot over mijn oren verliefd op de geweldige sfeer en de bakken vol talent binnen deze dansfamilie. Ik wist toen direct dat ik mijn levenslange passie voor dans hier verder wilde laten groeien.
Nu, zoveel jaar later, ben ik mega-enthousiast dat ik als toekomstig lesgever aan de dansers zal kunnen doorgeven wat ik zelf al jarenlang krijg van Dancarta: een moment (of meerdere) in de week om al je zorgen te vergeten en gewoon helemaal op te gaan in de choreografie. Die momenten zijn echt goud waard en geven je zelfvertrouwen op termijn een flinke boost!

“Dance to express, not to impress”

Rol:Lesgever in opleiding

Groepen:Geen vaste groepen

Straal jij binnenkort in dezelfde outfit als jouw lesgevers?

ontdek ze in de shop